Вибухи у Калинівці: арсеналу передали спецтехніку для ліквідації наслідків

Вибухи у Калинівці: арсеналу передали спецтехніку для ліквідації наслідків

Фото
Укрінформ
Військовій частині, яка обслуговує 48 арсенал під Калинівкою, де минулоріч у вересні сталася пожежа і детонація боєприпасів, передали спецтехніку для ліквідації наслідків вибухів.

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Вінницької ОДА. 

«Для покращення роботи із ліквідації надзвичайної ситуації в наслідок вибухів на Калинівському арсеналі військові отримали нову спецтехніку. Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій вручив керівництву військової частини А1119, яка обслуговує 48 арсенал, сертифікати на отримання автонавантажувача та подрібнювача гілок, які використовуватимуться для проведення комплексу робіт із розчищення території арсеналу. Вартість техніки становить майже 900 тис. грн», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, окрім згаданої спецтехніки у 2018 році на проведення комплексу робіт з розчищення території 48 арсеналу та придбання необхідного обладнання військовій частині з обласного бюджету було виділено 1,6 млн грн. Ще  близько 700 тис. грн надійдуть на ремонт адміністративних будівель військової частини.

Читайте також: Пожежу на звалищі у Балаклії розслідують як умисний підпал

За словами командира В/Ч А1119 Миколи Батюка, наразі на території частини повністю оновлено 90% зовнішньої огорожі, на 55% оновлено внутрішню огорожу арсеналу.

Окрім того, виконано значний обсяг робіт з переміщення військового майна з відкритих майданчиків у обсипні сховища.

Фото: vin.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-