В Іванівській ОТГ відкрили спортивно-відпочинкове містечко

В Іванівській ОТГ відкрили спортивно-відпочинкове містечко

Децентралізація
Укрінформ
На Вінниччині в Іванівській ОТГ відкрили сучасне спортивно-відпочинкове містечко вартістю близько 4 млн грн, відкриття приурочили до Дня Незалежності.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив голова Іванівської ОТГ Михайло Кулик.

«Це спортивно-відпочинкове містечко - результат співпраці нашої громади і місцевого фермерського господарства, яке взяло на себе левову частку витрат на його спорудження. Загальна вартість його складає майже 3,9 млн грн. Воно створене на місці колишнього болота, що було у центрі села, а за дизайном та функціональністю могло б стати окрасою навіть міста-мільйонника. Але головне, що стало символом позитивних змін у державі та місцем тяжіння для усієї активної частини нашої об'єднаної територіальної громади», - повідомив Кулик.

За його словами, спортивно-відпочинкове містечко складається із 5 зон - футбольного поля зі штучним покриттям, універсального поля з гумовим покриттям для гри у баскетбол, волейбол та великий теніс, атлетичного сектора зі спортивними снарядами та вуличними тренажерами, а також дитячого майданчика з м'яким гумовим покриттям з ігровим комплекс «Корабель мрій» і паркової зони з фонтаном.

На території містечка здійснено ландшафтний благоустрій з рідкісними декоративними насадженнями й улаштовано сучасне енергозберігаюче освітлення.

Читайте також: "Махнофест" і відновлена інфраструктура: як змінюється Гуляйпільська ОТГ

Коштом місцевого бюджету профінансовано виготовлення проектно-кошторисної документації, а три мільйони гривень на створення спортмістечка надало місцеве фермерське господарство «Янівське», ще 600 тисяч - інші підприємці та жителі села. Кошти на озеленення комплексу ОТГ виграла в обласному конкурсі розвитку територіальних громад Вінницької обласної Ради «Живий паркан - лінія здоров'я».

Долучилися до створення спортивно-відпочинкового містечка й мешканці ОТГ - за рахунок їхньої волонтерської допомоги на виконанні будівельних робіт громада зекономила 800 тис. гривень.

Фото: Іванівська ОТГ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-