Гройсман пообіцяв розібратися зі скороченням відділень

Гройсман пообіцяв розібратися зі скороченням відділень "Укрпошти" у селах

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман вивчить інформацію про скорочення відділень «Укрпошти» у сільській місцевості.

Про це він сказав журналістам у Луцьку, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я зацікавлений у тому, щоб "Укрпошта" була збережена з точки зору національної компанії. У господарській діяльності те, що вони роблять, не узгоджують з урядом. Я подивлюся на цю проблему, щоб разом із міністром інфраструктури провести зустрічі з керівництвом "Укрпошти" для того, щоб з'ясувати, чи немає тут перегину з точки зору того, про що ви говорите. Але я не займаюся управлінням "Укрпоштою", - заявив Гройсман, відповідаючи на запитання журналістів.

Водночас він наголосив, що у країні триває децентралізація, тож влада на місцях має подбати про те, щоб люди отримували всі необхідні послуги, незалежно від того, наскільки віддалені їхні населені пункти від обласного центру. "Пошта є ключовим питанням, але також є ключовим питанням рада громади, або сільська рада, яка може виконувати всі необхідні людям функції", - заявив Прем'єр-міністр.

Читайте також: Відбувся перший міжнародний фінансовий аудит Укрпошти

Як повідомляв Укрінформ, у липні Президент Петро Порошенко провів нараду із міністром соціальної політики Андрієм Ревою, міністром інфраструктури Володимиром Омеляном, в.о. гендиректра ПАТ «Укрпошта» Ігорем Смілянським та головою правління Пенсійного фонду Олексієм Зарудним, на якій назвав неприйнятною ситуацію щодо скорочення відділень «Укрпошти» в сільській місцевості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-