Суд залишив під арештом підозрюваних у вбивстві

Суд залишив під арештом підозрюваних у вбивстві "Сармата"

Укрінформ
Апеляційний суд Запорізької області залишив під вартою чотирьох підозрюваних у вбивстві ветерана АТО Віталія Олешка з позивним “Сармат”.

Про це повідомляє портал "Судова влада України".

"Апеляційний суд Запорізької області інформує, що... 21 серпня 2018 року колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ у відкритому судовому засіданні розглянуто апеляційні скарги захисника Сироватки С.С., який діє в інтересах підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.12 ч. 2 ст. 115 КК, на ухвали слідчого судді Бердянського міськрайонного суду Запорізької області від 03.08.2018р., якими застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без визначення розміру застави... За результатами апеляційного розгляду судом постановлено судові рішення, якими апеляційні скарги захисника Сироватки залишено без задоволення, а ухвали слідчого судді Бердянського міськрайонного суду Запорізької області від 03.08.2018р – без змін", - йдеться у повідомленні.

Судові рішення оскарженню в касаційному порядку не підлягають і набувають законної сили з моменту їх проголошення.

Читайте також: Аброськін поінформував дружину вбитого “Сармата” про хід розслідування

Як повідомляв Укрінформ, Олешко був убитий у Бердянську 31 липня двома пострілами з обріза - у потилицю і спину. Того ж дня на блокпосту під Василівкою була затримана машина з чотирма підозрюваними. Один з них - екс-боєць роти "Торнадо".

6 серпня Бердянський міськрайонний суд обрав запобіжні заходи чотирьом підозрюваним у вбивстві - два місяці тримання під вартою без права внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-