Жителі села на Чернігівщині перекривали дорогу - вимагали ремонту

Жителі села на Чернігівщині перекривали дорогу - вимагали ремонту

Укрінформ
Жителі села Велика Доч Борзнянського району Чернігівщини у вівторок вранці перекривали дорогу обласного значення Шаповалівка-Сосниця з вимогою її відремонтувати.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила старший інспектор управління превентивної діяльності в Чернігівській області Наталія Павлова.

"Близько 30 жителів села Велика Доч Борзнянського району сьогодні вранці, з 8.30 до 11 години перекривали дорогу територіального значення Т-2521. Легковий транспорт вони пропускали, а великоваговий - ні. Затору великого не було, тому що на місце відразу був відправлений наряд поліції", - розповіла речниця.

За її словами, акцію з перекриттям дороги люди провели на знак протесту проти її жахливого стану і з вимогою відремонтувати шлях.

В анонсі акції, який можна знайти в Інтернеті, активісти з Великої Дочі запрошували приєднатися до них жителів сусідніх сіл Високе і Галайбине. Також писали, що аварійний стан дороги несе загрозу руйнування навіть житлових будинків.

Читайте також: Мінгареллі сподівається, що вибори в ОТГ пройдуть до кінця року

Дорога Шаповалівка-Сосниця з’єднує так звану московську трасу - дорогу Е-101 (Київ-Глухів-Бачівськ) - із районним центром Сосниця. Її протяжність - близько 35 км. За інформацією Служби автомобільних доріг у Чернігівській області, навесні поточного року, в районі автомобільного мосту через Десну, дорогу залило паводковими водами Десни так, що проїзд нею тимчасово було обмежено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-