Голова Донецької ОДА звернувся до шахтарів, які працюють на окупованій території

Голова Донецької ОДА звернувся до шахтарів, які працюють на окупованій території

Фото
Укрінформ
Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць побажав шахтарям, які працюють на тимчасово окупованій території, витримки та пообіцяв скоро разом відсвяткувати День шахтаря у Донецьку.

Про це Куць написав у вівторок на своїй сторінці у Facebook.

«Окремо хочу звернутися до шахтарів, які у нелюдських умовах працюють на тимчасово окупованій території. Витримки вам і терпіння. Ми скоро повернемося і відсвяткуємо День шахтаря на центральній площі Донецька. Зі святом вас!», - написав очільник області.

Він також зазначив, що сьогодні привітав шахтарів із професійним святом у Покровську. Подякував за самовіддану працю, за те, що здобувають енергетичну незалежність України, забезпечуть економічну стабільність, дають світло й тепло в оселі українців.

Читайте також: На Донеччині 72% котелень вже готові до зими – ОДА

Куць констатував, що вугільна промисловість зараз переживає не найкращі часи, і українська влада всіляко підтримує її. «Президент України Петро Порошенко підписав закон, за яким додатково виділено з державного бюджету 1,4 млрд гривень на фінансування галузі та, зокрема, на погашення заборгованості по заробітній плат», - нагадав керівник області.

День шахтаря — професійне свято працівників вугільної промисловості України відзначається в останню неділю серпня. Цьогоріч це 26 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-