Аварія патрульної машини у Сумах: поліція повідомила деталі

Аварія патрульної машини у Сумах: поліція повідомила деталі

Укрінформ
У Сумах патрульна машина, яка вилетіла на тротуар, у результаті чого четверо пішоходів та співробітниця поліції отримали поранення, поспішала на виклик.

Про це повідомила речниця Нацполіції у Сумській області Ельвіра Біганова в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Я володію інформацією, що патрульні їхали саме на виклик, у них були ввімкнені спеціальні звукові сигнали та проблискові маячки. Після зіткнення службовий автомобіль відкинуло на тротуар, де йшли перехожі, тобто відбувся наїзд. Внаслідок автопригоди, за попередніми даними, постраждали п'ять осіб, серед них жінка-поліцейський", - сказала Біганова.

Жінка-патрульна опинилася заблокованою у службовій автівці, тож рятувальники вирізали елементи транспорту, щоб звільнити її.

"Наразі всі постраждалі доставлені до лікарні, їм надається допомога. На місці події працюють слідчі та керівництво Нацполіції області, щоб об'єктивно з'ясувати, що стало причиною ДТП", - резюмувала Біганова.

Читайте також: У Сумах поліцейське авто вилетіло на тротуар і збило пішоходів

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 19 серпня, у Сумах на перехресті вулиць Петропавлівська та Перекопська близько 15-ї години сталася аварія за участю машини патрульних, яка вилетіла на тротуар і збила перехожих. За даними місцевих ЗМІ, патрульна машина рухалася з увімкненим звуковим сигналом та проблисковим маячком і вилетіла на тротуар після зіткнення з Audi A4, водій якої на перехресті рухався на зелене світло і не надав перевагу в русі службовому поліцейському автомобілю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-