Одеситу, який облив кислотою підлітка,

Одеситу, який облив кислотою підлітка, "світить" до 7 років

Укрінформ
Співробітники Приморського відділу поліції Одеси кваліфікували як злісне хуліганство дії 50-річного одесита, що облив сірчаною кислотою 12-річного підлітка.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського головного управління Нацполіції, пославшись на очільника управління Дмитра Головіна.

"Співробітники Приморського відділу поліції встановили, що інцидент стався через те, що підліток з друзями грався під вікнами квартири 50-річного одесита. Невдоволений чоловік розпилив у бік хлопчика сірчану кислоту, внаслідок чого на його шиї, голові та тулубі з’явилися опіки. Мати постраждалого звернулася до поліції", - прокоментував ситуацію генерал Головін.

Читайте також: В Одесі чоловік облив кислотою 12-річного хлопця

Для встановлення характеру ушкоджень матір із сином направили у лікарню, а правопорушника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-