У Нікополі поліція провела обшуки у членів угруповання «Біле братство»

У Нікополі поліція провела обшуки у членів угруповання «Біле братство»

Укрінформ
Співробітники поліції провели у місті Нікополь на Дніпропетровщині обшуки у ватажків та рядових членів наркоугруповання, лідер якого був раніше арештований на Житомирщині.

Про це 15 вересня повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

"Вчора, об’єднавшись, працівники Департаменту протидії наркозлочинністі, Департаменту карного розшуку Нацполіції та різні підрозділи поліції Житомирщини провели відпрацювання міста Нікополь Дніпропетровської області. Працівники поліції зайшли в «гості» з обшуками до «бригадних» та рядових членів організованого злочинного угруповання «Біле братство», яке «спеціалізується» на виготовленні та збуті наркотичних речовин по території всієї держави", - написав Аброськін.

Він додав, що лідер цієї банди на прізвисько Яцик ще на початку серпня був заарештований в Житомирі за організацію замовного вбивства.

Як повідомляв Укрінформ, 31 липня Корольовським районним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб 44-річному жителю Нікополя Дніпропетровської області, який за даними поліції є лідером потужного наркоугруповання, за організацію замаху на замовне вбивство. Також йому інкримінують незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Читайте також: У Києві СБУ викрила нацгвардійця на торгівлі наркотиками

Правоохоронці затримали чоловіка 28 липня у Новоград-Волинському районі Житомирщини. У його автомобілі вилучено пістолет з глушником, набої, гроші та інші свідчення протиправної діяльності. Крім того, під вартою перебуває 32-річний поплічник підозрюваного, якому інкримінуються аналогічні діяння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-