Лобове зіткнення на Вінниччині: травмовані троє дорослих і двоє дітей

Лобове зіткнення на Вінниччині: травмовані троє дорослих і двоє дітей

Фото, відео
Укрінформ
У Калинівському районі Вінницької області внаслідок лобового зіткнення двох легковиків травмувались п'ятеро людей, серед них двоє дітей.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

«Аварія сталась 14 серпня близько 7.30 на автодорозі Житомир - Могилів-Подільський поблизу с. Корделівка. За попередніми даними, водій автомобіля Kia Cerato виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем Peugeot Partner», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у результаті ДТП постраждала 38-річна жінка, яка знаходилась за кермом Peugeot, та троє її пасажирів: 22-річна жителька Козятина, 9-річна дівчинка та 6-місячне немовля. Також у лікарню доставлений 65-річний водій Kia Cerato, житель Києва. Його пасажир не постраждав. Загрози життю травмованим немає.

На місці аварії працюють слідчо-оперативні групи обласної та місцевої поліції, які проводять першочергові слідчі дії.

Читайте також: Операція “Перевізник”: поліція зупинила 1,5 тисячі несправних автобусів

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Фото: Національна поліція

Відео:  Поліція Вінниччини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-