На Запоріжжі учасникам АТО виділять 2,5 тисяч земельних ділянок

На Запоріжжі учасникам АТО виділять 2,5 тисяч земельних ділянок

Укрінформ
Фахівці обласного центру допомоги учасникам АТО завершили оформлення перших 500 пакетів документів для отримання воїнами земельних ділянок під індивідуальне будівництво. Всього виділять 2,5 тис. земельних ділянок по 10 соток.

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Запорізької ОДА. 

“Земельний масив розташовано у Шевченківському районі м. Запоріжжя, неподалік Військового містечка. Поруч знаходяться всі основні інженерні комунікації, магазини, школа, дитячий садок, зупинка громадського транспорту”, - зазначається в повідомленні. 

Завдяки тісній співпраці обласної та міської влади, громадських об’єднань «Запорізька міська організація ветеранів АТО» та «Запорізька рада ветеранів АТО» всього бійцям виділять 2,5 тис. земельних ділянок по 10 соток. Уже надійшло понад 1,5 тис. заяв. При підготовці документів виникає чимало проблем, зокрема, багато військових при демобілізації не отримали довідок про безпосередню участь у бойових діях.

Читайте також: Діти учасників АТО з Сумщини відпочивають на березі Чорного моря

Волонтери центру також допомагають оформити документи на дачні ділянки розміром до 12 соток. Наділи видають на території Наталівської сільради Запорізького району, у мальовничій місцевості поблизу затоплених кар’єрів. Садівництвом та городництвом збираються займатися вже понад 100 учасників АТО.

Не залишать без уваги і родини героїв, які віддали життя за свободу та незалежність України. Для них зарезервовано кілька великих ділянок у сел. Карантинка Комунарського району Запоріжжя.

Всі рішення про надання дозволів на розробку землевпорядної документації будуть затверджені на найближчих сесіях Запорізької міської ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-