У жителя Миколаєва, якого вдруге впіймали п'яним за кермом, забрали права на 10 років

У жителя Миколаєва, якого вдруге впіймали п'яним за кермом, забрали права на 10 років

Укрінформ
У Миколаєві суд позбавив права керування транспортними засобами на 10 років 40-річного водія за перебування за кермом у стані алкогольного сп'яніння та оштрафував його майже на 41 тисячу гривень.

Про це повідомила прес-служба Ленінського районного суду міста Миколаєва.

«Ленінський районний суд міста Миколаєва притягнув до адміністративної відповідальності і оштрафував на 40 тисяч 800 грн та позбавив на 10 років водійських прав мешканця м. Миколаєва, 1978 року народження, який сів за кермо у стані сп’яніння», - йдеться у повідомленні.

З постанови суду вбачається, що водій з явними ознаками сп'яніння 17 липня о 21:20 год, на пр. Центральному, 41 у Миколаєві керував автомобілем Volkswagen. В установленому законом порядку водій пройшов медогляд в медичному закладі. Згідно з висновком від 17 липня встановлено, що чоловік перебував в стані алкогольного сп'яніння, показники склали 0,63 проміле.

Читайте також: Цьогоріч поліція вже впіймала понад 56 тисяч п'яних водіїв

Правопорушник в судове засідання не з’явився, хоча про день та час розгляду справи був повідомлений належним чином, причини неявки суду не повідомив.

Оскільки правопорушник вже двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за відмову від проходження огляду на стан сп’яніння та за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, суд позбавив його водійських прав на 10 років та стягнув штраф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-