Прикордонники затримали мігрантів з країн Південно-Східної Азії

Прикордонники затримали мігрантів з країн Південно-Східної Азії

Укрінформ
Дві групи незаконних мігрантів із Бангладеш та В’єтнаму прикордонники затримали на Харківщині в рамках операції «Мігрант».

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ.

"Співробітники Держприкордонслужби продовжують проводити системні заходи з протидії незаконній міграції в Україну вихідців з країн Південно-Східної Азії. Заходи здійснюються в тому числі разом з іншими правоохоронними органами та представниками міграційної служби в рамках операції «Мігрант». Як результат, протягом доби на Харківщині затримано дві групи незаконних мігрантів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Італії страйкують африканські мігранти

Співробітники Держприкордонслужби затримали групу в складі восьми громадян Бангладеш на околиці смт. Дворічна за заздалегідь отриманою прикордонниками оперативною інформацією. З прикордоння у напрямку Харкова іноземців намагалися перевезти на автомобілях «Ауді» та «Деу» двоє громадян України, обидва 1983 року народження.

Іншу групу нелегалів – 5 громадян В’єтнаму - правоохоронці виявили та затримали у м. Харкові разом з представниками міграційної служби. Іноземці саме намагалися вирушити вглиб України мікроавтобусом «Мерседес».

Читайте також: Німеччина та Іспанія домовилися про повернення мігрантів

Як повідомили затримані, вони спочатку прибули в Росію на чемпіонат світу з футболу під виглядом вболівальників, а далі мали намір незаконно потрапити до країн Західної Європи через територію України. Затриманих передано до ГУ ДМС України в Харківській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-