На Херсонщині у ДТП загинули двоє дітей

На Херсонщині у ДТП загинули двоє дітей

Фото
Укрінформ
На Херсонщині в Олешківському районі у середу під час зіткнення легковика з вантажівкою загинули двоє малолітніх дітей, а їхні батьки отримали травми і госпіталізовані.

Про це поінформував відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

"Сьогодні о 11.21 в "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалими. ДТП сталася на території Олешківського району в районі 269 кілометра автодороги Одеса-Мелітополь-Новоазовськ між легковим автомобілем Mazda-3 та вантажівкою МАЗ. В результаті ДТП двоє малолітніх пасажирів легковика від отриманих травм загинули. Їхні батьки з тілесними ушкодженнями доставлені в Центральну міську лікарню Нової Каховки", - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, попередньо з'ясовано, що 44-річний водій автомобіля Mazda 3, рухаючись в напрямку міста Генічеськ, поки що з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу та здійснив наїзд на автомобіль МАЗ, який стояв.

Читайте також: У Києві Skoda влетіла у три авто, є загиблий

Попередня правова кваліфікація даної події - ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Наразі проводяться необхідні слідчі дії для встановлення усіх обставин пригоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-