Злива вимила провалля на горі в Чернігові

Злива вимила провалля на горі в Чернігові

Фото
Укрінформ
Дощ у Чернігові поновив провалля в Болдиній горі, яке виникло в результаті аномальної зливи 30 червня цього року і пізніше було засипане землею працівниками комунального підприємства "Зеленбуд".

Про це повідомляється на сторінці групи "Прогулянки з історіями: екскурсії Черніговом від Володимира Пилипенка" у Facebook. 

"Після суботнього дощу на Болдинці вимило частину грунту, яким затрамбували провалля на початку липня. Таким чином провалля буде рости з кожним новим дощем, а осінь вже не за горами", - йдеться у повідомленні.

У постскриптумі допису зазначається, що нове провалля з’явилося і на Валу - з боку вулиці Серьожнікова під старим фонтаном.

Читайте також: До кінця тижня буде спекотно, подекуди грози

Як повідомлялося, літні зливи, особливо перша (30 червня), завдали значної матеріальної шкоди Чернігову - підтопили будинки, установи, підмили дороги. Крім того, призвели до зсувів грунту в історичних частинах міста - на стародавньому Валу, поблизу Єлецького монастиря та на Болдиній горі, на початку якої знаходиться обеліск Слави на честь загиблих у Другій світовій війні.

Фото: Прогулянки з історіями: екскурсії Черніговом від Володимира Пилипенка, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-