Постраждала від нападу херсонська активістка співпрацюватиме зі слідством

Постраждала від нападу херсонська активістка співпрацюватиме зі слідством

Укрінформ
Херсонська активістка, радниця міського голови Катерина Гандзюк після нападу на неї погодилася співпрацювати зі слідством.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін повідомив, що оперативники Департаменту стратегічних розслідувань відвідали Гандзюк у лікарні. Їй у медзакладі надали охорону.

Читайте також: Постраждалій співробітниці Херсонської міськради надали держохорону

Під час зустрічі активістка погодилася співпрацювати з поліцією, зокрема, - надавати відому їй інформацію, яка допоможе розкрити злочин.

У межах оперативної наради правоохоронців Аброськіну відзвітували про роботу правоохоронців у розкритті трьох  злочинів: вбивства учасника бойових дій у Бердянську, нападу на чиновницю Херсонської міськради та замаху на вбивство депутата міськради на Дніпропетровщині.

Читайте також: Друзі Гандзюк пропонують 100 тисяч за інформацію про нападника

Як повідомляв Укрінформ, вранці 31 липня в Херсоні невідомий облив кислотою співробітницю міської ради, відому громадську активістку Катерину Гандзюк. Потерпілу з опіками 30% тіла доставили в реанімацію.

Лікарі оцінювали її стан як стабільно важкий.

Читайте також: Справа Гандзюк є частиною антиукраїнського плану провокацій на півдні - Луценко

Серед версій у розробці слідства: службова діяльність потерпілої, активна громадянська позиція і побутовий конфлікт. Справу розслідують за статтею "Замах на вбивство з особливою жорстокістю".

Фото: visti.ks.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-