Вибух авто у Кам’янському кваліфікували як замах на вбивство

Вибух авто у Кам’янському кваліфікували як замах на вбивство

Укрінформ
За фактом вибуху автомобіля Кам’янському на Дніпропетровщині поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Дніпропетровській області.

«Кримінальну справу відкрито за ч 2 ст 15 (пункт 5 ч 2 ст 115) (замах на вбивство способом, небезпечним для життя багатьох осіб)», - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, 2 серпня близько 15.25 на перехресті вулиць Москворецької та Сачка м. Кам’янське під час руху вибухнув автомобіль Volkswagen, за кермом якого перебував 49-річний чоловік. Водій отримав тяжкі травми, з якими бригадою швидкої медичної допомоги його доставили до міської лікарні. Наразі, за словами лікарів, він перебуває у реанімації.

У поліції зазначили, що на місці працюють слідчі та вибухотехніки. Проводяться всі необхідні експертизи та інші слідчі дії. До розслідування злочину залучені співробітники Департаменту стратегічних розробок і аналізу Нацполіції.

Читайте також: На Дніпропетровщині вибухнув мікроавтобус із депутатом

Раніше повідомлялось, що у Кам’янському Дніпропетровської області на перетині вулиць Москворецька і Сачко у четвер, 2 серпня, близько 15:00 вибухнув мікроавтобус. У салоні автомобіля знаходився директор КП «Трамвай», депутат Кам'янської міської ради від партії «Батьківщина» Віталій Чернявський, відомий своєю волонтерською діяльністю в зоні проведення операції Об'єднаних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-