Соцмережі на Буковині допомагають боротись з маршрутками-порушниками

Соцмережі на Буковині допомагають боротись з маршрутками-порушниками

Укрінформ
За порушення правил дорожнього руху, зафіксовані і оприлюднені у соцмережах, водії маршруток на Буковині понесли відповідальність.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник патрульної поліції Чернівецької області Артур Шкроб.

«31 липня опівдні в селищі Лужани Кіцманського району Чернівецької області водій маршрутного транспортного засобу здійснив обгін двох автомобілів, що зупинилися перед залізничним переїздом та продовжив рух на заборонний сигнал світлофора, - таке відео виклав у соцмережі свідок порушення. Ми встановили особу водія та склали протокол за ст. 123 КУпАП (порушення правил руху через залізничні переїзди) з вилученням посвідчення водія до рішення суду», – повідомив поліцейський.

Трохи раніше в соціальних мережах виклали відео з реєстратора, на якому чітко видно, як водій маршрутки у Чернівцях на вулиці Героїв Майдану здійснив обгін тролейбуса, пересік дорожню розмітку та виїхав на зустрічну смугу руху.

Читайте також: Лише кожен п'ятий винуватець смертельної ДТП опинився за гратами – Сарган

«Ми визначили маршрут та встановили водія транспортного засобу. На чоловіка винесли постанову за ст. 122 КУпАП (перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху, порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг, порушення правил обгону і зустрічного роз’їзду та порушення інших правил дорожнього руху)», – написав Шкроб.

Патрульні додають, що вдячні громадянам за небайдужість та допомогу в боротьбі з недобросовісними водіями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-