СБУ затримала

СБУ затримала "оплотівця" - одного з організаторів червневих зіткнень у мерії Харкова

Укрінформ
Працівники Служби безпеки України затримали одного з колишніх членів злочинної організації "Оплот", причетного до організації у червні зіткнень у Харківській міській раді.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Співробітники СБУ затримали зловмисника у Харкові згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, коли він готувався виїхати до Російської Федерації для переховування від українського правосуддя", - йдеться у повідомленні

За даними СБУ, у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 255 Кримінального кодексу України, встановлено, що харків’янин, тренер зі змішаних єдиноборств, 20 червня цього року брав активну участь у масових зіткненнях у харківській мерії, зокрема він провокував насильницькі дії щодо громадських активістів.

Згідно з інформацією спецслужби у минулому чоловік входив до складу злочинної організації "Оплот", а нині є активним членом організованого угруповання, яке діє "під прикриттям" низки місцевих охоронних структур, і бере участь у провокаціях, рейдерстві та інших діях, спрямованих на дестабілізацію ситуації на території регіону.

Читайте також: У Харкові б'ють вікна у мерії, Кернесу блокують виїзд, депутата кинули у сміттєвий бак

Наразі тривають невідкладні слідчо-оперативні дії та встановлюються усі особи, причетні до зазначених правопорушень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-