У Харкові б'ють вікна у мерії, Кернесу блокують виїзд, депутата кинули у сміттєвий бак

У Харкові б'ють вікна у мерії, Кернесу блокують виїзд, депутата кинули у сміттєвий бак

Фото, відео
Укрінформ
Чергова сесія Харківської міськради перервала роботу: активісти б'ють вікна, авто харківського міського голови Геннадія Кернеса заблоковано на задньому дворі мерії.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу з посиланням на власні джерела інформації.

Депутати міськради наразі перебувають в залі. Другий і третій поверхи заблоковані муніципальною охороною. На поверхах - повно диму від фаєрів, запалених активістами "Національного корпусу". Активісти б'ють вікна і квіткові горщики, вступають в бійку з охороною. Ультрас заблокували виїзд Кернеса з внутрішнього двору, вони оточили машину. До активістів вийшов депутат міськради Андрій Руденко, його оточили і кинули у сміттєвий бак.

Заворушення у мерії Харкова / Фото: Мадієвський В'ячеслав, Укрінформ

Як сказали кореспондентові Укрінформу у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Харківській області, на місце події виїхала оперативна група: "НА 11:00 до медиків ніхто не звертався".

Обережно! У відео присутня ненормативна лексика
Читайте також: У мерії Харкова розпилили газ і кинули шумову гранату

Вранці, повідомляв раніше Укрінформ, представники "Національного корпусу", яких охорона не пустила в сесійний зал, розпилили в будівлі сльозогінний газ. До будівлі прибула машина швидкої допомоги.

Що стосується сесії міськради VII скликання, в залі - представники місії ОБСЄ, ГУ Нацполіції у Харківській області, члени виконкому міськради, директори департаментів, керівники райадміністрацій міста, представники громадськості та ЗМІ. У порядку денному - 65 питань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-