На Київщині “п’яний” Mercedes-Benz вбив велосипедиста

На Київщині “п’яний” Mercedes-Benz вбив велосипедиста

Укрінформ
Правоохоронці затримали на Київщині водія автомобіля Mercedes-Benz, який на смерть збив велосипедиста і зник з місця ДТП.

Про це інформує ГУ Національної поліції Київщини у Facebook.

«На автодорозі Сквира-Самгородок водій, керуючи автомобілем Mercedes-Benz, скоїв наїзд на велосипедиста, який рухався у попутному напрямку. У результаті чого велосипедист від отриманих травм загинув», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після інциденту чоловік зник, і на пошуки водія-втікача були орієнтовані всі наряди поліції. Згодом працівники патрульної поліції затримали порушника на трасі Київ-Одеса. Ним виявився 40-річний житель села Самгородок, що на Сквирщині.

Читайте також: Поліції довелося стріляти по “п’яній” фурі, аби запобігти катастрофі

Драгер зафіксував, що водій знаходився у стані алкогольного сп'яніння - вміст алкоголю становив 3,08 проміле.

Правопорушника затримано у порядку ст. 208 КПК України та доправлено до Сквирського відділу поліції. Автомобіль Mercedes-Benz вилучено та поміщено на майданчик тимчасового тримання транспортних засобів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-