Поліції довелося стріляти по “п’яній” фурі, аби запобігти катастрофі

Поліції довелося стріляти по “п’яній” фурі, аби запобігти катастрофі

Фото
Укрінформ
На Хмельниччині поліцейським довелося застосовувати зброю, щоб зупинити нетверезого водія великогабаритної вантажівки.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

“Близько опівночі патрульні помітили на одній із вулиць Тернополя великогабаритну вантажівку DAF, яка рухалась по всій проїжджій частині і створювала реальну загрозу іншим учасникам дорожнього руху. Поліцейські неодноразово озвучували водієві вимогу про зупинку та можливість застосування табельної зброї. Чоловік усі вимоги правоохоронців проігнорував і тільки додав швидкості. Тоді патрульні здійснили декілька пострілів по колесах”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що водій навіть після зупинки транспортного засобу продовжив чинити активний опір поліцейським.

Читайте також: ДТП напідпитку: на Львівщині оголосили підозру депутату

Порушником виявився 47-річний житель міста Самбір, який приїхав вантажівкою в Теофіполь. Після затримання чоловік відмовився проходити на місці тест на перебування у стані сп'яніння. Його доправили в райлікарню для проведення необхідної експертизи.

Поліцейські склали на чоловіка 4 адмінпротоколи — за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання вимог про зупинку), ч. 4 ст. 122 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило створення аварійної обстановки) та ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-