Проректора одеського університету затримали на хабарі

Проректора одеського університету затримали на хабарі

Фото
Укрінформ
В Одесі затримали на хабарі 310 тисяч гривень проректора університету, що вимагав і отримав гроші за незаконну передачу підприємцю житлового приміщення, яке перебуває на балансі вишу.

Про це очільник Слідчого управління ГУ НП в Одеській області Сергій Шайхет повідомив у Facebook.

"Сьогодні співробітники Слідчого управління, Управління захисту економіки і прокуратури Одеської області перешкодили незаконній передачі житлового приміщення, що перебуває на балансі одного з одеських університетів. Жадібний до грошей зловмисник вирішив незаконно збагатитися за рахунок державного майна - за його нецільове використання хотів отримати хабар в розмірі 310 тисяч гривень", - зазначив Шайхет.

Однак, додав він, "планам проректора-корупціонера не судилось збутися": при отриманні перших 62 тисяч 500 гривень його затримали правоохоронці в службовому кабінеті.

У рамках відкритого кримінального провадження за ст. 368 Кримінального кодексу України вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою.

Читайте також: До суду передали справу посадовця Укртрансбезпеки, який вимагав $38 тисяч

Як стало відомо кореспонденту Укрінформу з поінформованих джерел у правоохоронних органах, операція затримання корупціонера відбулася в Одеському державному екологічному університеті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-