Поліція заявляє про шістьох постраждалих у ДТП під Слов’янськом

Поліція заявляє про шістьох постраждалих у ДТП під Слов’янськом

Фото
Укрінформ
У Донецькій області на трасі Київ-Харків-Довжанський в результаті зіткнення двох мікроавтобусів постраждали шестеро людей.

Про це у четвер повідомили в поліції Донецької області.

«Внаслідок ДТП поблизу Слов’янська постраждали 6 осіб. Зіткнення двох мікроавтобусів сталося вчора, 25 липня, на 686 км автошляху Київ-Довжанський», - йдеться у повідомленні.

У поліції уточнили, що, за попередніми даними, 62-річний водій Mercedes Sprinter не обрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з Mercedes Vita, який рухався в попутному напрямку. В результаті аварії мікроавтобус Mercedes Vita виїхав за межі автошляху та перекинувся. П’ять пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Крім того, постраждала ще одна особа, що знаходилася  в іншому транспортному засобі.

Травмовані пасажири Mercedes Vita - мешканці Горлівки віком від 24 до 75 років, їм надана медична допомога.

Читайте також: На Житомирщині зіткнулися дві вантажівки, є загиблий

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше Укрінформ повідомляв з посиланням на Головне управління ДСНС України в Донецькій області, що на трасі Київ-Харків-Довжанський в результаті зіткнення двох мікроавтобусів постраждало четверо людей.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розпорядився вжити заходів для налагодження оперативного контролю за станом аварійності на дорогах.

20 липня на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Глибочиця Житомирського району маршрутний автобус зіткнувся із вантажівкою, унаслідок чого 9 пасажирів автобуса та водій загинули, ще 9 постраждали.

Окрім того, 20 липня на Миколаївщині сталося зіткнення рейсового мікроавтобуса марки Volkswagen та вантажівки. Внаслідок ДТП водій та четверо пасажирів мікроавтобуса загинули на місці, ще 12 пасажирів постраждали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-