У Чернівцях хочуть зняти мера – міськрада під посиленою охороною

У Чернівцях хочуть зняти мера – міськрада під посиленою охороною

Фото
Укрінформ
Перед початком сесії Чернівецької міськради посилені патрулі поліції оточили будівлю ради і пропускали тих, хто хоче зайти на сесію, лише після перевірки металошукачем та огляду вмісту сумок.

У залі засідань, крім депутатів, зібралось кілька десятків людей із плакатами на підтримку чинного міського голови Олексія Каспрука.

Про це з сесійної зали повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Фракція БПП у міській раді категорично не погоджується із запропонованим проектом рішення про дострокове припинення повноважень чинного міського голови Олексія Каспрука. Просимо зняти кандидатури наших депутатів зі складу лічильної комісії. Участь у голосуванні ми брати не будемо», – заявив на початку сесії голова фракції БПП у Чернівецькій міській раді Василь Максимюк.

У Чернівцях розпочалася сесія, на яку винесено питання про звільнення мера / Фото: Олійник Віталій, Укрінформ

Читайте також: Поліція на Буковині зупинила міжнародний канал торгівлі людьми

Громадські активісти, освітяни та волонтери запропонували депутатам написати заяви про дострокове припинення повноважень Чернівецької міської ради та роздали депутатам відповідні заяви про звернення до Голови Верховної Ради України Андрія Парубія.

Сьогодні на черговій сесії Чернівецької міської ради депутати розглянуть проект рішення про дострокове припинення повноважень Чернівецького міського голови Олексія Каспрука, який вніс на розгляд секретар міськради Василь Продан. Сам міський голова Чернівців неодноразово заявляв, що в разі ухвалення даного рішення буде звертатись до суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-