У Луцьку будівельний чиновник погорів на хабарі в $4 тисячі

У Луцьку будівельний чиновник погорів на хабарі в $4 тисячі

Укрінформ
Правоохоронці викрили у Луцьку начальника одного з відділів Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Волинській області на одержанні хабара в розмірі 4 тис. доларів.

Про це повідомляє Генеральна прокуратура на своїй сторінці у Facebook.

"У результаті спільно спланованих і проведених слідчих (розшукових) дій працівниками прокуратури Волинської області та обласного Управління Служби безпеки України 25 липня в місті Луцьку викрито начальника одного з відділів Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області та громадянина, який діяв у змові з посадовцем та був посередником, на одержанні неправомірної вигоди в сумі 4 тис. доларів», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Офіцера-забіяку з Яворівського полігону підозрюють ще й в отриманні хабарів

За даними ГПУ, чиновник та його спільник вимагали та одержали ці кошти від замовника реконструкції ветеринарної аптеки в одному з районних центрів Волині за прийняття позитивного рішення за результатами перевірки об'єкту будівництва.

Читайте також: На Запоріжжі суд заарештував чиновника, який "торгував" дозволами на МАФи

У кримінальному провадженні, зазначає ГПУ, слідчими проводяться першочергові слідчі дії, по завершенню яких вирішуватиметься питання щодо повідомлення особам про підозру у вчиненні злочину та обрання їм запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-