Смертельна ДТП на Житомирщині: затримали власника маршрутки

Смертельна ДТП на Житомирщині: затримали власника маршрутки

Укрінформ
У ході розслідування ДТП на Житомирщині, в якій загинули 10 осіб, поліція затримала власника маршрутки.

Про це йдеться в повідомленні МВС у Facebook.

«У ході розслідування ДТП на Житомирщині, в якій загинуло 10 осіб, поліцією затримано власника маршрутки», - зазначається у повідомленні.

Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ст. 287 (Випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Кривава ДТП під Житомиром: мікроавтобус не мав ліцензії

20 липня у с. Глибочиці Житомирського району маршрутка, в якій перебували 19 пасажирів та водій, в'їхала у фуру, внаслідок чого 10 людей загинули,  ще 9 отримали травми. Четверо постраждалих перебувають у важкому стані. За попередньою інформацією, водій маршрутного автобуса (імовірно, сполученням Київ - Рівне), рухаючись у напрямку м. Житомира, скоїв зіткнення з вантажівкою DAF з напівпричепом.

Президент України Петро Порошенко доручив керівництву Житомирської області надати необхідну допомогу постраждалим у ДТП, які перебувають у лікарні.

Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич оголосив 21 липня днем жалоби за загиблими в автокатастрофі.

У поліції вже встановили особи усіх загиблих у цій ДТП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-