Кривава ДТП під Житомиром: мікроавтобус не мав ліцензії

Кривава ДТП під Житомиром: мікроавтобус не мав ліцензії

Укрінформ
Оприлюднено прізвища власників маршрутки з Рівного, яка потрапила у трагічну ДТП біля Житомира, та деякі обставини із документами на перевезення.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

"Мікроавтобус належить подружжю Луциків. Керівник обласного управління Укртрансбезпеки Микола Коваленко повідомив, що Тетяна Луцик у січні минулого року отримала ліцензію на пасажирські перевезення. Тоді вона надала всі необхідні документи, але після ДТП стало відомо, що в діяльності перевізника виявили низку порушень", - йдеться у повідомленні.

Власник мікроавтобуса Петро Луцик розповів, що ліцензію на пасажирські перевезення вони тоді не оплатили, тому що передумали цим займатися. Днями він позичив транспортний засіб своєму другу. За словами Луцика, звідки та куди той віз людей, йому невідомо.

Читайте також: Поліція встановила особи усіх загиблих у ДТП під Житомиром

Як повідомляло агентство, напередодні на Житомирщині маршрутка з рівненськими номерами в'їхала у вантажівку DAF . Десять людей загинули, ще 9 були травмовані.

Президент України Петро Порошенко доручив керівництву Житомирської області надати необхідну допомогу постраждалим у ДТП, які перебувають у лікарні.

Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич оголосив 21 липня днем жалоби за загиблими в автокатастрофі.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-