Нападник на ромський табір під Львовом проведе 60 діб у СІЗО

Нападник на ромський табір під Львовом проведе 60 діб у СІЗО

Укрінформ
Апеляційний суд Львівської області залишив незмінною міру запобіжного заходу, визначену судом першої інстанції для останнього із затриманих за розбійний напад на табір ромів.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила речниця обласної прокуратури Юлія Шевченко.

"Обласний Апеляційний суд залишив без зміни рішення Пустомитівського районного суду щодо останнього із затриманих за розбійний напад на табір ромів під Львовом. Нападнику визначили запобіжний захід у вигляді 60-денного тримання під вартою без права застави", - зазначила Шевченко.

Читайте також: Неповнолітнього нападника на табір ромів відпустили під домашній арешт

Як повідомляв Укрінформ, Апеляційний суд Львівщини переніс слухання заяви останнього із учасників нападу на ромський табір під Львовом на 19 липня у зв'язку із хворобою його захисника. Іншим затриманим у цій справі було залишено міру запобіжного заходу у вигляді двомісячного тримання під вартою. Двох апеляційна інстанція відпустила під цілодобовий домашній арешт.

Як повідомлялося, у ніч на 24 червня під Львовом група підлітків під керівництвом 20-річного організатора напала на ромський табір. Внаслідок таких дій 24-річний ром отримав численні ножові поранення, згодом він помер. Ще троє осіб, серед яких 10-річний хлопчик, 19-річний юнак та 30-річна жінка отримали тілесні ушкодження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-