Екс-лідер одеського

Екс-лідер одеського "Правого сектора" заявляє, що на його авто причепили "жучки"

Фото
Укрінформ
Екс-лідер одеського "Правого сектора" Сергій Стерненко заявив про виявлення на своєму автомобілі пристроїв для стеження.

Про це Стерненко повідомив на своїй сторінці у Facebook, нагадавши, що поліція відмовляється надати йому державну охорону. 

"Загнав машину на СТО. Треба було замінити тяги стабілізаторів та кнопку аварійки. Підняли авто на підйомнику. Обстежуючи дно машини, виявили два електронних пристрої. Під водійським та переднім пасажирським сидіннями. Нагадують GPS-трекери для відслідковування мого місцерозташування. Всередині по одній сім-картці, плати та акумулятор", - написав Стерненко, проілюструвавши повідомлення світлинами.

За його припущенням, "якісь виродки причепили. Скоріш за все, готують черговий замах, бо перші три були невдалими".

"Тим часом поліція все ще вважає, що моєму життю і здоров‘ю нічого не загрожує, і забезпечила державною охороною одного з нападників", - констатував громадський активіст.

Читайте також: Справу про замах на Стерненка передали розслідувати до Києва

Як повідомлялося, увечері 24 травня двоє зловмисників скоїли напад на 23-річного Стерненка та його дівчину. Відбиваючись від нападників, він смертельно поранив одного з них ножем у живіт. Ножові поранення були і в самого Стерненка, і в другого нападника, якого поліція невдовзі затримала і відразу ж відпустила, надавши йому статус свідка. А пізніше - також державну охорону.

Особи нападників на Стерненка встановлені, обидва не є жителями Одеси. Напад розслідують за ознаками ч.1 ст.122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), ч.1 ст. 15, ч.1 ст. 115 (замах на вбивство) та ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-