Тіло вбитого на турецькому курорті українця привезли до Запоріжжя

Тіло вбитого на турецькому курорті українця привезли до Запоріжжя

Фото
Укрінформ
До Запоріжжя у четвер літаком авіакомпанії «Роза вітрів» доправили тіло українця, який помер після бійки з росіянином у турецькому готелі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це був не спеціальний борт, а пасажирський літак, який виконував рейс «Запоріжжя - Анталія». Для того, аби перевезти труну із загиблим, уповноважені співробітники спецслужб країни, в якій сталася трагедія, видають свідоцтво про смерть, довідку про те, що ані в тілі загиблого, ані в труні немає заборонених речовин. Далі тіло бальзамувалося згідно норм. Тобто люди, які оформлювали документи і відправляли тіло, брали на себе відповідальність", - прокоментували на запорізькій митниці.

Тіло вбитого на турецькому курорті українця привезли до Запоріжжя / Фото: Смольєнко Дмитро, Укрінформ

Після виходу з літака усіх пасажирів, труну з тілом загиблого перевезлили до митного складу. Родичі Андрія Сови з самого ранку приїхали до аеропорту, проте від спілкування з журналістами відмовилися.

Відомо, що дружина загиблого Світлана повернулася до Запоріжжя у неділю, 15 липня.

Росіянину, який штовхнув Андрія, загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, 57-річний житель Запоріжжя Андрій Сова помер у лікарні турецького міста Аланія 14 липня. До цього він шість днів був у комі після бійки із туристом із Росії.

Читайте також: У Туреччині арештували росіянина за вбивство українця - журналістка

7 липня під час перегляду матчу Чемпіонату світу з футболу Хорватія - Росія між 57-річним українцем та 30-річним росіянином виник конфлікт. Під час з'ясування стосунків росіянин вдарив туриста із Запоріжжя. Той упав і вдарився головою.

Постраждалого у стані коми доправили до місцевої лікарні, де він і помер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-