У Хмельницькому зіткнулися автобус, трактор та вантажівка

У Хмельницькому зіткнулися автобус, трактор та вантажівка

Фото, відео
Укрінформ
Сьогодні у Хмельницькому рятувальники допомогли ліквідувати наслідки ДТП за участі пасажирського автобуса, трактора та вантажівки. Госпіталізовано водія трактора, двом пасажирам автобуса медичну допомогу надали на місці.

Про це повідомляє ДСНС.

"14 липня о 15:19 ... у Хмельницькому надійшло повідомлення від правоохоронців, що на перехресті Вінницького шосе і об’їзної дороги на Чернівці сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трактора ХТЗ-200, рейсового автобуса SETRA та вантажного автомобіля DAF. На місце пригоди прибули рятувальники ДСНС, які для недопущення загорання від’єднали акумуляторні батареї пошкоджених машин та змили з проїжджої частини розлите паливо", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що внаслідок аварії постраждав водій трактора, який з травмами різного ступеню важкості був госпіталізований до лікарні.

У рейсовому автобусі Хмельницький – Київ – Харків знаходилось 11 пасажирів, з яких 3 дітей. Двом пасажирам лікарі швидкої надали невідкладну допомогу на місці, від госпіталізації постраждалі відмовились.

Причини та винуватців аварії встановлюють правоохоронні органи, зазначили рятувальники.

Фото, відео: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-