Смертельна ДТП з чиновником на Закарпатті: суд перенесли на понеділок

Смертельна ДТП з чиновником на Закарпатті: суд перенесли на понеділок

Укрінформ
Суд у справі голови Перечинської РДА перенесли на 16 липня. Засідання відбудеться о 9:00 ранку.

Про це повідомляє телеканал "112.Україна".

"Судове засідання Ужгородського міського районного суду щодо смертельної ДТП за участю голови Перечинської райдержадміністрації Віктора Олефіра відбудеться у понеділок, 16 липня, о 9:00 ранку", - йдеться у повідомленні.

Засідання перенесли на прохання захисника голови Перечинської райдержадміністрації. Адвокат просив суд перенести засідання через те, що він так і не встиг поспілкуватися зі своїм підзахисним і розібратися у справі. 

Читайте також: Смертельної ДТП могло б не бути: поліція "пробачила" главі РДА іншу аварію

Як повідомляв Укрінформ, прокурор Закарпатської області оголосив про підозру Віктору Олефіру за ч. 2 ст. 286 КК України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого").

У п'ятницю, 13 липня, близько 22.30 голова Перечинської райдержадміністрації Олефір, будучи за кермом позашляховика Jeep Cherokee, скоїв у м. Перечині наїзд на двох місцевих жительок, котрі у важкому стані доставлені в районну лікарню. Одна з жінок у результаті отриманих травм померла в реанімації, інша перебуває у важкому стані. Попередня експертиза показала, що голова РДА був п'яний.

За годину до цієї ДТП Олефір був учасником іншої аварії - зіткнення автомобілів, але тоді поліція відпустила його.

Голова РДА написав заяву на звільнення й відсторонений із посади, у Київ направлені матеріали на його звільнення.

15 липня на Перечинщині оголошено днем жалоби. В районі скасовано фестиваль "Лемківська ватра", який мав відбутися у неділю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-