Смертельної ДТП могло б не бути: поліція

Смертельної ДТП могло б не бути: поліція "пробачила" главі РДА іншу аварію

Укрінформ
Приблизно за годину до того, як голова Перечинської райдержадміністрації на Закарпатті спричинив смертельну ДТП, він був учасником зіткнення двох автомобілів, але тоді поліція його відпустила.

Про це повідомляється на офіційному сайті голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля. 

"У п’ятницю (13.07) о 21.08, тобто за годину до смертельної ДТП в Перечині, у Перечинське відділення поліції надійшло повідомлення, що в с.Ворочово по вул.Головній сталася дорожньо-транспортна пригода – голова Перечинської РДА В.Олефір за кермом позашляховика Jeep Cherokee зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2109. На місце виїхала поліція й побачивши, що водій позашляховика був у стані алкогольного сп’яніння, відпустила його через те, що внаслідок аварії не було потерпілих", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: П’яний очільник РДА на Закарпатті збив двох жінок, одна з них померла

З цього приводу Москаль зауважив, що "смертельної аварії за участі голови Перечинської райдержадміністрації могло й не відбутися, якби поліція сумлінно виконувала свої службові обов'язки".

Також голова Закарпатської ОДА повідомляє, що доручив начальнику Головного управління Національної поліції в області Роману Стефанишину терміново провести службове розслідування за даним фактом, встановити, хто виїжджав на місце пригоди, звільнити цих людей за халатне виконання службових обов’язків, а матеріали розслідування передати в прокуратуру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-