Смертельна ДТП на Закарпатті: голові РДА оголосили підозру

Смертельна ДТП на Закарпатті: голові РДА оголосили підозру

Укрінформ
Прокурор Закарпатської області оголосив про підозру у вчиненні кримінального правопорушення голові Перечинської РДА, який 13 липня скоїв наїзд на двох жінок, одна з яких померла.

Про це повідомляють у прес-службі Закарпатської обласної прокуратури.

“Прокурор Закарпатської області щойно оголосив про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого) голові Перечинської РДА, який вночі, 13 липня, скоїв наїзд на двох місцевих жінок”, - йдеться в повідомленні.

Як повідомили в прокуратурі, голову райдержадміністрації затримано в порядку ст.208 КПК України. Наразі готується клопотання, щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, повідомляють у прес-службі відомства.

Читайте також: Арештували винуватицю ДТП, в якій загинув чемпіон України з мотокросу

Як повідомлялося, у п'ятницю, 13 липня, близько 22.30 голова Перечинської райдержадміністрації Віктор Олефір, будучи за кермом позашляховика Jeep Cherokee, скоїв у м. Перечин наїзд на двох місцевих жительок, котрі у важкому стані доставлені в районну лікарню. Одна з жінок у результаті отриманих травм померла в реанімації, інша перебуває у важкому стані. Попередня експертиза показала, що голова РДА був п'яний.

За годину до цієї ДТП Олефір був учасником іншої аварії - зіткнення автомобілів, але тоді поліція відпустила його.

Голова РДА за написав заяву на звільнення й відсторонений із посади, у Київ направлені матеріали на його звільнення.

15 липня на Перечинщині оголошено днем жалоби. В районі відмінено фестиваль "Лемківська ватра", який мав відбутися у неділю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-