Медики розповіли про стан здоров'я важкопоранених на Рівненському полігоні

Медики розповіли про стан здоров'я важкопоранених на Рівненському полігоні

Укрінформ
Важкопоранені на Рівненському військовому полігоні військові вже одужують.

Про це журналістам на брифінгу розповів начальник Львівського військового госпіталю Іван Гайда, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Завдяки злагодженості всіх ланок медичної допомоги усіх важкопоранених не тільки вдалося врятувати, а й за короткий термін буквально поставити на ноги. Вони вже переведені із палат інтенсивної терапії і навіть почали ходити", - зазначив Гайда.

За його словами, про виписку із госпіталю мова ще не йде, адже необхідні повторні операції з видалення осколків, що застрягли в тілах військових.

У Львівському військовому госпіталі від початку року прооперовано понад три тисячі військовиків, більшість із яких отримали поранення і травми у зоні бойових дій. За цей час сюди прибули 7 бортів із важкопораненими бійцями із Дніпра та Харкова, де їм надавали медичну допомогу після поранень.

Читайте також: Матіос назвав можливу причину вибуху міномета на Рівненському полігоні

Як повідомляв Укрінформ, на світанку 6 липня на Рівненському військовому полігоні під час навчань вибухнув міномет "Молот". Внаслідок цього загинули троє військових, ще дев’ять зазнали поранень. Їх гелікоптером доставили до Львівського військового госпіталю.

Фото: zik.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-