Уряд затвердив ще 288 проектів регіонального розвитку

Уряд затвердив ще 288 проектів регіонального розвитку

Укрінформ
Кабінет міністрів затвердив другий перелік інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2018 році.

Це 288 проектів на суму 1,8 мільярда гривень, повідомив віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, коментуючи прийняття відповідного розпорядження.

«Ці кошти ДФРР будуть спрямовані на будівництво в регіонах дитсадків, шкіл, медичних закладів, розвиток спортивної інфраструктури, відновлення мостової та дорожньої інфраструктури, об’єктів водопостачання та водовідведення, проведення термомодернізації тощо. Переважна більшість проектів буде завершена у 2018 році», - наголосив Зубко.

Так, за його словами, за кошти ДФРР в регіонах буде реалізовано 115 об’єктів освіти (загальноосвітні школи - 94, дитячі садочки - 21) на суму 566 млн грн, 41 об’єкт охорони здоров’я та соціального захисту населення на 194 млн грн, 39 об’єктів спорту (196,5 млн грн), 24 об’єкти водопостачання та водовідведення (230 млн грн), 33 об’єкта дорожньо-транспортної інфраструктури (357 млн грн), 16 об’єктів культури (94,2 млн грн), 9 ЦНАПів (67 млн грн) тощо.

Читайте також: На Львівщині старости розповіли про переваги реформи

До розпорядження щодо фінансування за рахунок ДФРР включено проекти, які були подані на розгляд 19 областями: Вінницькою, Волинською, Дніпропетровською, Донецькою, Житомирською, Закарпатською, Івано-Франківською, Кіровоградською, Луганською, Львівською, Миколаївською, Рівненською, Тернопільською, Харківською, Херсонською, Хмельницькою, Черкаською, Чернівецькою і Чернігівською областями, а також КМДА.

Нині вже затверджено 755 проектів на загальну суму 5,8 млрд грн, що фінансуватимуться з ДФРР.

Як повідомлялося, загальний обсяг фінансування ДФPP на 2018 рік становить 6 млрд грн. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-