Проти гурту

Проти гурту "Хамерман Знищує Віруси" поновили справу про хуліганство

Укрінформ
На Прикарпатті прокуратура скасувала рішення про закриття кримінального провадження щодо виступу гурту «Хамерман Знищує Віруси», який після виступу на фестивалі Porto Franko поліція звинуватила в хуліганстві.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в Секторі комунікації ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

«Прокуратура скасувала рішення про закриття кримінального провадження щодо аморального виступу гурту «Хамерман Знищує Віруси» на фестивалі Porto Franko», - повідомили в секторі комунікації.

Читайте також: "Оголений" скандал та 60 тисяч глядачів: як пройшов фестиваль Porto Franko

Як повідомлялося, в Івано-Франківську після виступу гурту «Хамерман Знищує Віруси», артисти якого вийшли на сцену з китайським хором Дін-Дон в оголеному вигляді, організаторів фестивалю Porto Franko викликали в поліцію. Тоді Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків доручив своїм підлеглим освятити територію біля Палацу Потоцьких, де виступав гурт, «через недотримання моральних норм  та християнських цінностей». Правоохоронці відкрили кримінальне провадження і звинуватили артистів гурту у хуліганстві. 

Учора місцеві ЗМІ повідомили про закриття кримінального провадження через те, що в поліції не побачили в їхній поведінці криміналу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-