У Краматорську відкрили дві реконструйовані амбулаторії

У Краматорську відкрили дві реконструйовані амбулаторії

Фото
Укрінформ
У Краматорську Донецької області відкрито дві реконструйовані амбулаторії, і тепер кожен пацієнт може пройти обстеження та реабілітацію на сучасному медичному рівні.

Про це у вівторок повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької військово-цивільної обласної держадміністрації.

«Сьогодні у Краматорську за участі керівника Донецької облдержадміністрації Олександра Куця та міського голови Андрія Панкова відбулося відкриття після реконструкції амбулаторій № 8 та № 3 комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 Краматорської міської ради», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що тепер в умовах амбулаторій кожен пацієнт може пройти обстеження та реабілітацію на сучасному рівні, отримати направлення на консультацію до вузьких спеціалістів, отримати рецепт по програмі «Доступні ліки»; пройти предтестове консультування на ВІЧ, щеплення, зробити ЕКГ, а також клінічні, біохімічні дослідження, тощо.

В рамках здійснення проекту було замінено покриття покрівлі з улаштування організованого зовнішнього водовідведення атмосферних опадів; виконано устрій вимощення та влаштування пандусу для маломобільних груп населення; виконано термомодернізацію фасадів будівлі амбулаторії; а також зроблений капітальний ремонт внутрішніх приміщень амбулаторії, констатували в ОДА.

Читайте також: На Одещині відпочинуть 30 дітей із Краматорська

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-