До начальника Вінницької ДФС таки прийшли з обшуком - джерело

До начальника Вінницької ДФС таки прийшли з обшуком - джерело

Укрінформ
У квартирі начальника Головного управління Державної фіскальнї служби у Вінницькій області Руслана Осмоловського дійсно проходять обшуки.

Про це Укрінформу повідомило джерело у ДФС.

"Так, дійсно з самого ранку у квартирі начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського проходять обшуки.  Крім квартири,  слідчі дії проводилися ще в гаражі та машині. Вилучені 2 банківські карти та мобільний телефон", - повідомило джерело.

Співрозмовник зазначив, що ситуація з обшуками у Осмоловського - це ніщо інше, як відповідь силовиків на початок масштабної боротьби проти контрабанди та корупції на митниці, що контролювалася певними силовими кланами, яку розпочали Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, уряд та Фіскальна служба.

Читайте також: Вінницька ДФС спростовує обшук у кабінеті начальника

"Дії силових органів свідчать про намагання залякати співробітників Фіскальної служби. Це вже третя спроба натиснути на начальника ГУ. Перша спроба була у жовтні 2017 року, друга - вже у березні 2018 року. Як і сьогодні,   не було знайдено нічого, що могло б компроментувати керівника, службу чи свідчити про участь у схемах", - сказав співрозмовник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-