На Харківщині під час святкування Купала дитина впала в багаття

На Харківщині під час святкування Купала дитина впала в багаття

Укрінформ
П'ятирічний хлопчик впав у багаття в Кегичівському районі Харкова під час святкування Івана Купала, стан дитини критичний.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли у відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

"Нещастя сталося увечері 6 липня. Сім'я хлопчика відзначала свято Івана Купала. Поки батьки відволіклися на інші справи, дитина впала в багаття", - відзначили у відділі.

Читайте також: Україна святкує Івана Купала

Дитину, додали у відділі, з допомогою санавіації доставили в опікове відділення Харківської міської лікарні швидкої допомоги.

"Слідчим Кегичівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка або піклування) КК України. Встановлюються всі обставини події", - пояснили у відділі.

Читайте також: У Харкові горіла багатоповерхівка, врятовано 24 людини

Встановлено, що родина потерпілого характеризується позитивно, на обліку в поліції не перебуває.

Як розповів кореспондентові Укрінформу завідувач опіковим відділенням лікарні швидкої допомоги, заслужений лікар України Аслан Цогоєв, вчора близько 22:45 бригада харківських реаніматологів виїхала до Кегичівської районної лікарні, куди госпіталізували дитину.

"Всю ніч йшла боротьба за життя дитини, щоб вона змогла перенести доставку до Харкова. Його приваели до нас сьогодні близько 11:00 - опіки понад 90 відсотків тіла, дитина практично обвуглена. Лікарі роблять все можливе для продовження її життя: вона на штучній вентиляції легень, тиск не тримає, без свідомості", - розповів Цогоєв.

За його словами, батьки дитини перебувають у лікарні, однак "прогнози невтішні".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-