У Харкові горіла багатоповерхівка, врятували 24 особи

У Харкові горіла багатоповерхівка, врятували 24 особи

Відео
Укрінформ
У Харкові під час гасіння пожежі у п'ятиповерховому житловому будинку врятовано 24 людини.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби України з надзвичайних ситуацій. 

"7 липня о 03:09 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу, що виникла у п’ятиповерховому житловому будинку за адресою: м. Харків, Індустріальний район, проспект Олександрівський, 87. На місце пожежі відразу виїхали підрозділи ДСНС... Всього особовим складом підрозділів ДСНС було врятовано 24 людини, з них 2 дітей", - йдеться у повідомленні.

Після прибуття на місце пожежі було встановлено, що горить хол та коридор на 4-му поверсі п’ятиповерхового будинку коридорного типу. Площа пожежі склала близько 80 кв.м. Мешканці квартир на 4-му поверсі не могли самостійно вийти та з вікон просили про допомогу. Бойові розрахунки рятувальників були розподілені для рятування мешканців будинку по сходовій клітині та з вікон по автодрабинах, а також для гасіння осередку пожежі. Всього було врятовано 24 людини, з них 2 дітей, а також евакуйовано 85 мешканців будинку. Загиблих та потерпілих не було.

О 04:18 пожежу було повністю ліквідовано. Всього було задіяно 12 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 50 чоловік особового складу ДСНС. Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електродроту побутової техніки. Збитки встановлюються.

Фото: ГУ ДСНС України у Харківській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-