У Слов'янську горів центральний ринок, є постраждалі

У Слов'янську горів центральний ринок, є постраждалі

Фото, відео
Укрінформ
У Слов'янську вогнеборці ліквідували пожежу на центральному ринку, внаслідок якої вогнем знищено перекриття на площі 117 кв. м, речі та побутова техніка. Двоє людей з попереднім діагнозом отруєння чадним газом госпіталізовані до лікарні.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Донецькій області.

"6 липня о 06:23 на телефон Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на Центральному ринку у м. Слов'янськ. За вказаною адресою були негайно направлені чергові відділення 6-го Державного пожежно-рятувального загону за підвищеним номером виклику. На місці події рятувальники з'ясували, що вогнем охоплено торгівельні павільйони на території ринку. Вогнеборці негайно приступили до гасіння пожежі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що бійці ДСНС локалізували пожежу о 07:02 та ліквідували о 07:28. Вогнем знищено перекриття на площі 117 кв. м, речі та побутова техніка колишнього використання. У результаті події постраждали двоє людей. Вони самостійно звернулися до медиків та були госпіталізовані до міської лікарні № 1 м. Слов'янськ із попереднім діагнозом отруєння чадним газом у задовільному стані.

Читайте також: На Полтавщині горіло поле пшениці

Причину виникнення пожежі та завдані нею збитки встановлюють фахівці.

Фото, відео: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-