У двох містах Донеччини ПФУ запровадив sms-інформування громадян

У двох містах Донеччини ПФУ запровадив sms-інформування громадян

Укрінформ
У Донецькій області в містах Покровськ та Мірноград ПФУ запровадив механізм інформування громадян за допомогою sms-розсилок.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в Департаменті інформаційної  та внутрішньої політики Донецької військово-цивільної обласної держадміністрації.

«Пенсійним фондом України запроваджено механізм інформування громадян за допомогою sms-розсилок. Тепер за допомогою мобільних СМС повідомлень всі бажаючі пенсіонери можуть дізнатися про тривалість свого страхового стажу, суму призначеної пенсії, дату її виплати, результати проведеного перерахунку пенсії, утримання з пенсійної виплати, припинення або відновлення виплати пенсії», - повідомили в ОДА.

Читайте також: Кому з липня перерахують пенсії - дані ПФУ

Також зазначили, що застраховані люди можуть тепер дізнатися про сплату страхових внесків та зарахування періодів страхового стажу, що дозволить контролювати свого роботодавця.

Особи, які користуються послугами веб-порталу за допомогою електронного цифрового підпису, мають можливість замовити послугу sms-інформування безпосередньо на порталі, не звертаючись до управління.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-