Залізничники до 16 години відновлять рух на перегоні Іванівка – Веселий Кут

Залізничники до 16 години відновлять рух на перегоні Іванівка – Веселий Кут

Укрінформ
Залізничники регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» завершують роботи з відновлення руху поїздів на перегоні Іванівка – Веселий Кут, де 3 липня сталося сходження з рейок 14 вагонів вантажного поїзда.

Про це повідомляє медіацентр «Укрзалізниці».

"Для ліквідації наслідків сходження було задіяно відновні поїзди Подільська, Роздільної та Одеси-Товарної, бригади яких уже ввечері 3 липня розпочали підйом пошкоджених вагонів. Зокрема, працівники відновлювального поїзда Роздільна за допомогою гідравлічного обладнання підняли два вагони, а в ніч на 4 липня працівники відновлювальних поїздів Подільськ і Роздільна за допомогою бульдозерів відтягли ще 8 вагонів для створення габариту пропуску поїздів. Підйом ще двох вагонів планується завершити найближчими годинами за допомогою крану ЕДК-500 відновного поїзда Роздільна", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок інциденту пошкоджено близько 150 метрів рейко-шпальної решітки непарної колії, 100 метрів рейко-шпальної решітки парної колії та одну опору контактної мережі.

Читайте також: Аварія на Одещині: залізничники відновлюють рух на непарній колії

"Наразі над відновленням рейко-шпальної решітки на непарній колії працюють спеціалісти колійних машинних станцій Цвіткове, Усатове та Вапнярка. Роботи планується завершити до 16 год. 4 липня, після чого рух залізничного транспорту на пошкодженій ділянці буде повністю відновлено", - інформує Укрзалізниця.

Нагадаємо, що через сходження вагонів вантажного поїзда було змінено маршрут і графік руху 16 пасажирських поїздів. Через це ряд потягів прибув до кінцевого пункту з затримками.

На місці події проводяться службове та кримінальне розслідування. Після ретельного обстеження пошкодженої колії та технічного стану вагонів буде остаточно встановлено причини сходження вагонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-