У Херсоні затримали наркодилерів з

У Херсоні затримали наркодилерів з "товаром" на мільйон

Укрінформ
У Херсоні правоохоронці вилучили у наркодилерів наркотиків на суму близько 1 млн гривень.

Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

"Співробітники управління протидії наркозлочинності обласного главку поліції отримали інформацію, що  мешканці обласного центру займаються збутом психотропної речовини PVP та амфетаміну. Як з'ясували поліцейські, зловмисники збували наркотичні засоби шляхом закладок у м.Херсоні за допомогою SMS-месенджера "Telegram" на одній із сторінок в соціальній мережі", - йдеться у повідомленні.

Працівники поліції встановили, що до розповсюдження наркотиків причетний 24-річний житель Корабельного району міста Херсона, який замовляла та отримувала наркотики поштою з однієї із східно-азійських країн. Для розповсюдження наркотиків зловмисник відібрав кількох громадян. Він розробив відповідну корпоративну систему захисту спілкування групи та прикриття безконтактного збуту наркотиків через автоматизовані сторінки меседжерів. Також наркорозповсюджувачі рекламували свій товар на стінах будівель обласного центру.

Читайте також: Поліція вилучила наркотики на 30 млн

"У ході проведення санкціонованих обшуків у підозрюваних були вилучені пакунки з психотропною речовиною, готовою для реалізації на суму близько мільйона гривень, грошові кошти в сумі 27300 гривень, 2100 євро, банківські картки на ім'я учасників группи, на яких зберігалися близько 75000 гривень, отриманих зловмисним шляхом. Також правоохоронці вилучили комп'ютерну техніку та мобільні телефони, за допомогою яких зловмисники виходили на зв'язок із потенційними покупцями", - повідомили у поліції.

Наразі підозрювані затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-