У поліції розказали про стан постраждалого від вибуху автівки в Одесі

У поліції розказали про стан постраждалого від вибуху автівки в Одесі

Укрінформ
Постраждалий у результаті нічного вибуху автівки в Одесі зазнав легких тілесних ушкоджень внаслідок спрацьовування о 23 год. 40 хв. вибухового пристрою.

Про це повідомив 25 червня Укрінформу радник очільника Одеського главку Нацполіції Руслан Форостяк.

"25-річний постраждалий зазнав легких тілесних уражень внаслідок спрацьовування о 23 год. 40 хв. вибухового пристрою, встановленого в передній частині автомобіля. Зараз він перебуває в лікарні, подробиці розслідування в інтересах слідства поки що не розголошуємо", - зазначив Форостяк.

Він нагадав, що за фактом інциденту поліція веде кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 та ч. 2 п. 5 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, внаслідок нічного вибуху постраждав керівник охоронної фірми "Самсон" Андрій Бабенко.

Очевидці розповіли, що колишній міліціонер Бабенко приїхав додому з сім'єю  в супроводі охорони на Mercedes. Машину залишили через дорогу. Коли директор "Самсона" заходив додому з дружиною та дітьми в супроводі охорони, спрацював вибуховий пристрій. Дружина і діти Бабенка не постраждали.

Читайте також: У центрі Одеси прогримів вибух

Як повідомлялося, у травні стався конфлікт між активістами громадських організацій, з одного боку, і бізнесменом Романом Купером, якого захищала охоронна фірма "Самсон" - з іншого. Зіткнення відбулися спочатку біля офісу бізнесмена, а потім біля офісу ГО "Рада громадської безпеки".

У ЗМІ були оприлюднені документи і скріншоти, які нібито свідчать про кримінальне минуле бізнесмена Купера і його симпатії до сепаратистів на сході України. Після цього фірма "Самсон" заявила, що розірвала контракт з Купером.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-