Спецоперація на Одещині:

Спецоперація на Одещині: "стрільця" затримала поліція

Укрінформ
Співробітники поліції Одещини затримали в суботу психічно неврівноваженого правопорушника, який влаштував стрілянину, взяв у заручниці свою матір і поранив офіцера поліції. 

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського главку Нацполіції.

"У результаті спецоперації «Грім» затримано чоловіка, який кинув шумову гранату в бік поліцейських та стріляв по них з рушниці. В результаті події один з поліцейських отримав поранення лівого передпліччя і тулуба", - зазначили в поліції.

За фактом вчинених правопорушень відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

Як уточнив радник очільника Одеської поліції Руслан Форостяк, поліцейський підрозділ КОРД готовий були застосувати силовий варіант, якби перемовини з правопорушником, що забарикадувався у приватному будинку, не увінчалися успіхом близько 15 год. Оперативний план "Грім" знято.

Читайте також: Спецоперація на Одещині: "стрільця" вмовили відпустити заручницю

Як повідомлялося, близько 11 год. чоловік влаштував вдома дебош під час приступу хвороби, а його матір викликала бригаду швидкої медичної допомоги. Медики помітили в будинку обріз рушниці й викликали поліцію. Коли на місце виклику прибув поліцейський патруль, 34-річний правопорушник кинув у них світлошумову гранату. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Але пізніше зловмисник вчинив кілька пострілів з мисливської рушниці в сторону офіцера поліції, завдавши поранень, що змусило силовиків розпочати спецоперацію "Грім" і викликати підкріплення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-