Зубко розказав про спосіб залучити інвестиції у тергромади

Зубко розказав про спосіб залучити інвестиції у тергромади

Децентралізація
Укрінформ
Ухвалення Верховною Радою закону про передачу повноважень з управління земельними ресурсами об’єднаним територіальним громадам для України є дуже важливим.

Про це сьогодні на брифінгу в Кіптівській ОТГ на Чернігівщині сказав віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нам дуже важливо прийняти у Верховній Раді закон про передачу управління земельними ресурсами об’єднаним територіальним громадам", - зазначив урядовець.

За його словами, це дасть можливість громадам не тільки навести лад в обліку землі, а й стане потужним поштовхом для швидкого залучення ними інвестицій.

"Ми вважаємо, що завдяки цьому громада зможе збільшити свої надходження, залучити інвестиції і повернути молодих людей на роботу в громаду", - додав Зубко.

Читайте також: Зубко заявляє, що з початку реформи бюджети ОТГ зросли вдвічі

У Кіптівській ОТГ віце-прем’єр перебував  разом із послами країн G7. Вони ознайомилися з роботою реконструйованого і модернізованого завдяки донорській підтримці програми U-LEAD із Європою Центру надання адміністративних послуг та затвердженою в громаді системою управління земельними ресурсами, теж розробленою за підтримки Євросоюзу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-