У Коростені родини загиблих на Донбасі воїнів звільнили від оплати за компослуги

У Коростені родини загиблих на Донбасі воїнів звільнили від оплати за компослуги

Укрінформ
У місті Коростені на Житомирщині родини загиблих на Донбасі воїнів не платитимуть за житлово-комунальні послуги з 1 липня. 50% витрат покриватиме держбюджет, а ще 50% - міський.

Положення про надання пільг на житлово-комунальні послуги членам сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил за рахунок коштів міського бюджету затвердив виконавчий комітет Коростенської міської ради, інформує прес-служба міськради.

«Зауважимо, що в державному бюджеті передбачена пільга в 50% вартості для учасників АТО та їх сімей на оплату житлово-комунальних послуг. Тобто, інші 50 % компенсуватимуться із місцевого бюджету, що покриє 100% оплати для членів сімей загиблих учасників АТО», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Учасники ООС на Донбасі отримали право на соцгарантії бійців АТО

У Коростені таким правом із 1липня будуть користуватись 20 сімей.  Пільга поширюється на теплопостачання, комунальну плату, водопостачання та вивіз сміття.

Положення також спростило процедуру отримання цієї пільги, адже всі необхідні документи користувачів будуть автоматично направлені в електронному вигляді до підприємств-надавачів комунальних послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-